Tabara PeApa – Sarulesti 26-28 mai 2017

May 10th, 2017 Autor: vlad, Postat in Amici PeApa, magazin pescuit, Pe Apa, Pescuit, Tabara PeApa | 0 Comentarii »

 

Profitam de perioada de prohibitie pentru a ne delecta cu un regal de salau (dar nu numai) pe cea mai renumita pista de salau din Romania- Raduta Lake, Sarulesti

UNDE ? Sarulesti
CAND ? 26-28 mai 2017 Read the rest of this entry »

Zapada stiucilor sau cum stiuca uneste oameni!

May 2nd, 2017 Autor: vlad, Postat in Amici PeApa, Delta Dunarii, Pe Apa, Pescuit, Tabara PeApa, Testat PeApa | 0 Comentarii »

Eram pe mal la HidroTurism, afara vantul batea cu cruzime… si ne aduceam amince de pe drumul catre Delta, cand am iesit din Lumina si am dat de carosabil acoperit integral cu zapada si plugul care dadea zaada in fata masinii noastre echipata cu cauciucuri de vara… (firesc pt final de aprilie)…iar la un pahar de bun venit incurajati de vremea de afara (real feel -6gr, ploaie si ninsoare, vant constant 30-40m/h si rafale de peste 60km/h)  am decis titlul articolului: Zapada stiucilor!

img_20170423_153834 Read the rest of this entry »

Tabara PeApa 21-23 aprilie 2017 – stiuci pe incinta Cormoran

March 29th, 2017 Autor: vlad, Postat in Amici PeApa, Delta Dunarii, magazin pescuit, Pe Apa, Tabara PeApa | 0 Comentarii »

tabarapeapa

 

Profitam de perioada de prohibitie pentru a ne delecta cu stiuci capitale chiar la ele acasa in Delta Dunarii.

UNDE ? Delta Dunarii, incinta Cormoran
CAND ? 21-23 aprilie 2017 Read the rest of this entry »

Primul metru de stiuca!

March 28th, 2017 Autor: vlad, Postat in Amici PeApa, concurs, Delta Dunarii, Pe Apa, Pescuit, Review | 0 Comentarii »

Eram cu Horatiu in barca la PikeMaster la Holbina,  cand i-am zis.. “uite aici este o zona de stiuca mare!”. Tocmai prinsesem in urma cu 10min o stiuca de 61cm, la acelasi Livingston Venom 6″ …. si speram sa inceapa sa manance.. macar acum la final in ultima ora.

img_20170326_133236-2

Read the rest of this entry »

Snagov – inainte de prohibitie

March 28th, 2017 Autor: vlad, Postat in Amici PeApa, Pe Apa, Pescuit, Review, Testat PeApa | 0 Comentarii »

Trecea timpul si pescuitul meu se rezuma la wishlist in timp ce eram “bombardat” de prieteni si clienti cu imagini de capturi care mai de care…Asadar nu mai puteam rabda si macar pt 2-3 ore..am decis sa fac o iesire pe Snagov..asa inainte de lasarea prohibitiei.

Si doar am gasit si motiv – repozitionarea sondei de la Elite 7Ti, prinsa ca la carte ….dar totusi inca prinsa intr-un singur surub, clar aveam nevoei de confirmare ;)

Il sun pe Taicu, cu care am o placere deosebita sa pescuiesc. cei care il cunosc stiu de ce si iesim pe Snagov intr-o joi pe la ora 10. Lasam barca la Astoria si incepem pe locurile clasice de la manastire, sonda aratand cu precizie orice mica pietricica “tocatura” sau alte posibile structuri

Testam niste raci de la FishUp si Chaos 2″ aduce primul (si singurul) peste punctabil al partdei.. o frumusete de stiuca pentru Snagov, estiamta la appx 70cm

img_20170323_111703

Inceput bun, dar am venit mai mult pt teste. Continuam sa ne plimbam incercam sa vedem alte imagini diferite aborodari.. copaci scufundati, stalpi de pontoane, plase, balize…toate apar pe rand pe sonar

Surpriza partidei este o barca scufundata –  una din cele 2 gasite in toamna trecuta de Sever pe Snagov, pe care am descoperit-o intamplator, dar sonarul a aratat-o in toata spelndoarea ei…. probabil o barcuta prinsa la braconat si scufundata … intrucat se vede cazuta cu chila in jos!

img_20170323_121733

Testele confirma sonda este pozitionata perfect! De acum clar nu mai avem nici o scuza :) Oare?