2010 – Cele mai apreciate Naluci @ PeApa.ro

February 4th, 2011 Postat in Amici PeApa, magazin pescuit, Pe Apa

Inca de la inceputul anului vreau sa definitivez un top in functie de categorii de interes despre produsele cele mai cautate si apreciate de catre amicii PeApa.ro 😀

Mentionez ca nu este un top de vanzari, ci un top de preferinte si interes al vizitatorilor nostri.

Asadar la sectiunea nalucilor soft, in tipul aprecierii shadurile au fost reprezentate de catre nalucile Big Bait Baits in 3″ si 4″, preponderent culorile deja clasice: Silver Shad, Reel Shad, Pearl si Rainbow Trout! O surporza placuta in top este Proton Shad, alaturi de clasicele Mann’s.

La categoria grubs preferintele voastre au optat clar spre Bass Assassin 4″ inch grub siCabelas (Fire Tail, Single Tail si Double Tail). Conform preferinteleor voastre, bibanii cu siguranta prefera

gruburi mici de 1.5 2″ prepareate cu maiestrie de Cabelas Single si Double Tail, dar si Big Hammer Pearch Grubs

Worms – categoria a carui nume am ezitat sa-l traducem – este dominata de BigHammer Worms de 4 si 5″ culoarea prefereata fiind Blue Pearl. Urmaritorii sunt: Cabelas Glo Stick, Cabelas Diamond Cut, Gary Yammamoto si Cabelas Sand Eel.

Podiumul Swimbaiturile soft este impartit intre Cabelas Hoochie Koochie si BigHammer, ambele la 3″. Daca in prima optiune culorile White, Yellow, Fire Tiger si Chartreuse au facut legea, in cea de2-a optiune: Firetiger, Wookie Wacker, Silver Phantom, Ripper, White Zombie,  BaySmelt, Pacific Chovy si evident Pearl si Great White.

Tot in categoria swimbaturilor soft, desi importate mai tarziu swimbaiturile Lake Fork au dovedit inca odata deschiderea spre nou a pescarilor din Romania.


Cabelas Bass Bucket kitKiturile de naluci, sunt reprezentate in topul interesului de galetile de bass kit si tube kit de la Cabelas!

In ceea ce priveste Hard Swimbaits, castigator detasat in rpeferinte a fost Cabelas Fisherman Series SS-4 Shad, unrmat de swimbaiturile Lucky Craft

In categoria naluci metalice, cu siguranta cea mai apreciata lingurita oscilanta de stiuca este Doli #2 Gold nickel, urmata indeaproape de Linkx #2 Silver, Piscot #2 Gold Nickel tot de la Berti si Cabelas Weedless Silver & Gold marimile de 7 si 14 g.
De asemenea, in trend pescuitul cu naluci mari, amicii PeApa.ro au apreciat linguritele de marimi si greutati mai mari: Bertilure Linx, Doli si ES Gigant si Cabelas Canadian Spoon Blades.
In ceea ce priveste linguritele rotative modelul cel mai success s-a dovedit a fi in continuare Axat.

Tot in categoria nalucilor metalice as mentiona: Cicadele Berti #1 si #2 Red Head si Firetiger alaturi de noile cicade HeavyBlade Fire-Nickel-Tiger si Heavy Blade Red-Head Tiger.

Spinnerbaits si Buzzbaits au fost reprezentate de catre BigHammer Buzz Baits si Bertilure microspinnerbaits si Helic alaturi de mai noile adaugate spinnerbaits cu skirt, tot de la Bertilure.

(to be continued)

Adauga un comentariu