PeApa @ ExpoAventuri!

March 31st, 2011 Postat in magazin pescuit, Pe Apa

blog_31032011099

De astazi pana duminica 3 aprilie, ne vedem PeApa in piata Constitutiei la Expoaventuri.
De data aceasta cu un spatiu si mai mare si spunem noi mai cuprinzator in care va prezentam si produsele  Cabelas Romania.

Va asteptam sa puteti testam impreuna seria de lansete de jigging Cabelas MagTouch dar si noile produse din gama TorurneyTrail. De asemenea fiind vorba de Cabelas am avut grija sa selectionam atent si cele mai cautate modele St Croix, Fenwick sau Lamiglas. Toate acestea testate singure sau alaturi de mulinete Cabelas si Daiwa. (atentie la ultimele noutati!)

Pentru cei pasionati de softbaits ne bucuram sa expunem seria Cabelas Aquaglow si da, evidente ca avem si noutati!
Tot la categoria naluci soft puteti completa gama cu swimbaituri de la Big Hammer si LakeFork sau shaduri Bass Assassin.

Nalucile “hard’ sunt reprezentate de voblerele Cabelas Fisherman Series (da, avem inclusvi Super Shad Rap) si Escape  Minnow HDS, alaturi de Zalt, Strike Pro, Dorado si Daiwa, iar linguritele rotative si oscilante, spinnerbaits si cicadele de la Berti completeaza un panou de peste 25 mp exclusiv de naluci.

Nu vor lipsi accesoriile de la Cabelas (multi tool, pense, etc) cat si selectii de cele mai apreciate de la Team Cormoran.

Mult apreciatele camasi Cabelas Signature Series si Guidewear, impreuna cu noi modele de tricouri si sepci Cabela;s completeaza si partea de imbracaminte confortabila pentru sezonul de pescuit ce tocmai incepe.

Toate acestea va asteapta sa le probati si sa le discutati impreuna cu cei mai buni consultanti!

Va asteptam PeApa @ Expoaventuri 31 mar-3 aprilie!

  1. 4 Rapunsuri pentru “PeApa @ ExpoAventuri!”

  2. Postat de liviustrong la Mar 31, 2011

    Venim,venim! Vad ca aveti si un bazin de testare a nalucilor!

  3. Postat de vlad la Apr 2, 2011

    va asteptam Liviu, dar stiu ca azi aveti ceva “treaba”.
    Fir intins!

  4. Postat de liviu_v la Apr 3, 2011

    Intreadevar am avut ceva treaba finalizata cu rezultate bune si f.bune, iar nalucile Big Hammer si-au facut din nou datoria! Urmeaza si ceva poze!

  5. Postat de vlad la Apr 3, 2011

    @Liviu multumim de aprecieri si ma bucur pt partida voastra de pescuit!

Adauga un comentariu