Pe Apa este un cuvant folosit adesea de pescari!

February 4th, 2013 Postat in Amici PeApa, magazin pescuit, Pe Apa

Am primit o atentionare de la clientii nostri cum ca numele PeApa este cenzurat de anumite forumuri de pescuit.

Consideram corect sa impartasim acest fapt amicilor PeApa care folosesc linkuri catre  produsele din magazinul nostru. Le recomandam totodata, sa foloseasca cu incredere siteuri si forumuri care sunt intr-adevar dedicate pescarilor si care tin cont in mod real de nevoile acestora!

In opinia noastra astfel de manifestari nu sunt un act de putere ci mai degraba invers, sunt semne de slabiciune atunci cand vocea ratiunii dispare.

Continutul generat de pescari apartine pescarilor si acesta e un drept pe care nimeni nu il poate lua. Pentru ca inseamna in esenta, libera alegere. Suntem convinsi  ca pasionatii de acest frumos “microb”  nu agreaza forumurile care editeaza posturile fara acordul lor si nu in ultimul rand pe cele care cenzureaza continutul.

In final va asiguram ca noi, echipa PeApa.ro, vom ramane permanent alaturi de interesele pescarilor, iar daca poate astazi sau maine nominalizareile magazinului nostru vor scadea, nu inseamna insa ca disponibilitatea, calitatea cu care v-am obisnuit si serviciile noastre dispar.
Dimpotriva. Nu vor face decat sa se imbunatateasca.

Va multumim si va dorim cat mai multe iesiri Pe Apa!

Adauga un comentariu