Si noi va multumim

December 19th, 2013 Postat in Amici PeApa, magazin pescuit, Pe Apa, Uncategorized


Iata ca a mai trecut un sezon de pescuit… sezon care pentru cei mai multi a insemnat, speram noi, capturi numeroase, recorduri doborate sau chiar “monstrul in persoana” 🙂

Pentru noi, sezonul 2013 a insemnat imbunatatirea portofoliului cu numeroase branduri noi, doua editii de ExpoAventuri frumoase, un campionat national strans, un Black Friday cu reduceri pe bune, implicare in organizarea Pro Fishing League si poate cel mai important, o multime uriasa de clienti fericiti.

Echipa PeApa.ro va ureaza Craciun Fericit si un an nou plin de realizari.

         Va multumim pentru increderea acordata si in 2013 !

 

“NU am nimic de obiectat s-au de reprosat cu privire la calitatea cizmelor, nimic rau despre promtitudinea expedierii coletului ; O nota de referinta 10…merci”

“IREPROSABIL !!!”

“Nu am observatii. totul a fost perfect”

“Am comandat doar de doua ori sunt multumit de articolele pe care am comandat satbatori fericite si un an nou mai fericit sa ne vedem cu bine”

“Profesionism pana la capat”

“10 din 10. Promtitudine si consiliere”

“Comunicare excelenta si seriozitate maxima.Va multumesc mult.”

“Foarte prompti, se tin de cuvant :D”

“Vin de fiecare data cu placere la magazin, in ciuda pozitiei mai putin accesibile…. Baieti simpatici , deschisi si plini de amabilitate ! Pate ar trebuii mai multe produse expuse in magazin !”

“Seriozitate si promptitudine in procesarea comenzii”

“Apreciez promptitudinea si rapiditatea cu care au fost livrate comenzile”

“Va multumesc pentru promptitudine.”

“Servicii de calitate, persoane deosebite”

“Magazinul e foarte ok, cu multe produse de calitate, livrare rapida, preturi bune, o sa mai cumpar de la dvs “

“Livrare in timp, firma serioasa”

“Informatii bune, ponturi nebune!”

“UNUL DINTRE CELE MAI BUNE MAGAZINE ONLINE DE PROFIL”

“Buna ziua! Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastre. Lanseta a fost impachetata perfect, livrarea s-a desfasurat rapid. Cand am avut intrebari, mi-ati raspuns repede si detaliat. Multumesc frumos”

“Sunt foarte multumit de serviciile oferite de dumneavoastra si de profesionalismul de care ati dat si dati dovada. Felicitari domnului Rares Boeriu care se implica personal cu ocazia fiecarui comenzi in sensul multumirii clientului, sfatuieste, cauta si ofera solutii pt problemele ivite. Va doresc sa continuati cel putin tot asa mai departe.Va recomand mai departe cu maxima sinceritate”

“Servicii si produse de calitate la un pret decent, tineti-o tot asa, cu siguranta ca o sa mai comand si alte produse la d-voastra. Nota zece sau toate cele 5 stele din formular. P.S. Batul LAGOON imi place foarte mult, multumesc pentru sfat”

“In sfarsit am gasit un site care sa iti ofere produse si servicii de calitate iar echipa de aici nu numai ca raspunde prompt dar iti ofera si suport inalegerea pe care trebuie sa o faci. Acest lucru a devenit destul de rar pe piata din Romania . Va recomand cu căldura sa apelati fara rezerve la echipa PeApa.ro !!!”

“Promptitudine, informare corecta asupra disponibilitatii si livrarii produsului.”

“Conform asteptarilor – excelent!”

“Ati raspuns foarte prompt la comanda si am fost foarte multumit de sugestiile dumneavoastra”

“Oameni seriosi , promti si serviabili ! Sediul putin cam lateral si ascuns fata de mijloacele de transport. Va doresc un sediu nou si un magazin mare si frumos !”

“Multumesc, dragi prieteni, pentru promptitudine si calitate! Bravo voua! Rares este un tip super ok, explica cu rabdarea unui profesor si este oricand dispus sa impartaseasca din experienta lui. Astept newsletter-ul care sa ma anunte reimprospatarea stocului de Lake Fork!”

“Va multumesc pentru promptitudine. Ati fost minunati. Va multumesc!”

“Nu am nici o observatie de făcut ! Sunt foarte mulÈ›umit !!!”

“Nota 10+ pentru promptitudine si amabilitate !!”

“Servire ireprosabila !”

“Totul a decurs ok ,sunteti atenti la detalii am primit marfa cu succes,sunteti buni !”

Adauga un comentariu