Dormind PeApa :)

May 27th, 2014 Postat in Amici PeApa, Pe Apa

Vara trecuta dintr-un un mix de motive printre care caldura, lipsa timpului de a sta cu familia si nevoia de a compensa saptamanile de lucru, am dormit cateva nopti pe apa!

Unde? Pe Dunare in barca ancorat la cativa metri de mal …si credeti-ma este ceva de incercat!

O poveste cu prietenii, un somn sub cerul liber savurand noptile racoroase sau tapetul de pe “tavan” cand te asezai la somn sunt niste momente de care imi aduc aminte cu placere.

Dar pestele? Pai ce poate fi un partener mai bun de pescuit (rapitor) in periada de vara decat avatul? Am incercat si salai, s-au si prins cativa strapi… s-au prins si ceva marilite…dar recitalul adevarat il fac avatii.

 

In malurile cat mai umbroase, in anaforele cele mai intortocheate, avatii vara fac intradevar selectie! De ce? Simplu pentru ca in mal sunt milioane de pstisori de 3-4cm.. numai buni de sarit insus cand avatii ii ataca cu mare pofta.

Naluci? Cele mai variate si diverse game/forme, de la rattlinguri (unde Flap Jack, RNR si mai nou un Savage Gear Vibra Prey fac legea, la cicade si minnow (ex Salmo Thrill fiind clar unul dintre castigatori an de an). Toate in functie de inspiratie!

Asadar, dimineata devreme sau seara tarziu, in conditii de luminozitate mai slaba, avatii au gresit mai mult oferindu-ne partide de poveste!

…iar combinatie cu o noapte pe Dunare, ofera niste experiente memorabile!

Adauga un comentariu