Lowrance aduce tehnologia CHIRP pe mai toate modele sale!

January 22nd, 2015 Postat in Delta Dunarii, Dunare, magazin pescuit, Pe Apa, Pescuit

banner-elite-chirp

O noua tehnologie CHIRP disponibila pe sonarele Lowrance din seriile 4, 5, 7 si 9 acum disponibile in ofera PeApa.ro

Avantajele Lowrance CHIRP

Pana sa apara tehnologia CHIRP, majoritatea pescarilor foloseau o singura frecventa pentru a vedea si adancimea dar si pentru a identifica pestii. Iar frecventa de 200kHZ este considerata o buna optiune cel mult pentru ape de mica si medie adancime. si nu pentru toate formele de adancime.

De asemenea, sonarele Lowrance sunt considerate a fi printre cele ami bune solare din lume, iar operarea intr-o singura frecventa are limitarile ei. De exemplu pentru a mari sensitivitatea, marim si perturbantele de pe ecran – atat in coloana de apa dar si la suprafata. Iar daca reduceti sensitivitatea puteti pierde pestii tinta de pe ecran.
Datorita faptului ca tehnologia CHIRP foloseste multiple frecventa simultan, veti avea posibiilitatea identificarii pestilor tinta multa mai clar si mai usor. Cu ajutorul CHIRP  pestii pradatori din jurului unui banc de alti pesti pot fi mai usor de identificat…. sau chiar daca acesti pesti pradatori stau lipiti  de o structura de pe fundul apei. Practic obtineti o mai buna claritate si mai multe detalii.. fara a avea alte turbulente pe ecran. Toate acesta avantaje fiind posibile indiferent ca pescuiti in ape mici ca adancime sau chiar ape de mari adancime sau chiar in mare.

Avantajele sonarelor Lowrance:

Multiple setari CHIRP folosind acelasi transducer:
Sonarele Lowrance iti ofera posibilitatea de a folosi mai multe semnale CHIRP si este important sa intelegi si sa-l alegi pe cel potrivit fiecarei situatii:

HIGH CHIRP FREQUENCY SELECTION
Frecvent folosite pentru apele dulci si putin adanci. Ofera o claritate remarcabila si detalii incredibile chiar pentru identificare obiectelor de mici dimensiuni cum ar fi propria naluca sau a unui peste rapitor de un banc de pesti prada sau a unui peste rapitor de structurile de pe fundul apei.

MEDIUM CHIRP FREQUENCY SELECTION
Este cea mai potrivita setare in cazul in care cautati sa acoperiti o arie cat mai mare spre exemplu cand cautati o structura sau chiar unn peste. Aceasta optiune nu este la fel de detaliata ca cea de mai sus, si nici nu poate oferi detalii in ape adanci dupa cum o face frecventa Low CHIRP.

LOW CHIRP FREQUENCY SELECTION
Ofera cea mai buna performanta in profunzime, in timp ce separa pestii tinta de coloana de apa.

 

Tehnologia CHIRP este iplementata pe mai multe modele Lowrance dupa cum urmeaza:

Elite-9 and 9x CHIRP – un combo sonar / chartplotter  cu un ecran generos de 9″ ce combina avantajele CHIRP cu DonwScan Imaging pentru a oferi cea mai buna vedere sub barca. Elite – 9 CHIRP ofera o sensitivitate extraordinara, si o putere semnificativa de procesare pentru a separa tintele si a oferi o imagine cat mai clara. Toata acestea sunt oferite de un ecran wide LED-backlit si GPS incorporat

Acces rapid la meniuri fara a fi nevoit sa ridici degetul de pe sonar. Sistemul Multi-Window Display iti ofera usurinta in selectarea layoutului ecranului – incluzand un three-panel cu harta, sonar CHIRP si DownScan Imaging. Sistemul de conectare NMEA 2000 iti ofera posibilitatea de a trimite punctele salvate catre alte echipamente din aceasi retea, plus posiblitattea de a adauga diferite device-uri aditionale.

Elite-7 and 7x CHIRP —un combo sonar / chartplotter care combina CHIRP cu DownScan Imaging si Broadband Sounder oferitnd o sensitivitate imbunatatita, o capacitate crescuta de a separa diferite tinte de pe ecran si de a separa usor bancurile de pesti prada de pestii rapitori. Cu antena GPS incorporata, acest combo poate fi un adevarat partener de navigatie si nu doar de pescuit!

NEW Elite-4 and 4x CHIRP and Elite-5 and 5x CHIRP —foarte usor de folosit imbina tehnologia CHIRP cu DownScan Imaging, oferind un ecran LED-backlit si GPS incorporat. Modelele Elite 4 si 5 CHIRP include toate facilitatile recunoscute pentru seriile Elite 7 si 9, la un pret surprizantor de convenabil.

 

Facilitatile Elite-HDI and CHIRP”

Toate modelele Elite ofera urmatoarele avantaje:

  • Brighter Displays: vizibilitate maxima si vedere clara indiferent de conditiile meteo.
  • Broadband Sounder™ – Built-in to the new Lowrance HDI Skimmer® transducer design, tehnologia Broadband Sounder™ este ideala pentru a vedea actiunea pestilor sau chiar a nalucii.
  • DownScan Imaging™ (DSI) – ofera imagini clare ale structurilor si fundului apei.
  • DownScan Overlay™: combina sonarul si DSI pentru a oferi o imagine completa si ofera posibilitate de a iddentifica detalii despre pestii tinta sau despre structurie submerse.
  • Trackback™ Feature: Ofera posibilitatea parcurgerii istoricului sonarului
  • Multi-Window Displays – Alegeti din cele 8 layouturi presetate, incluzand pana la 3 layout-uri impartie intre sonar, DownScan Imaging si harta toate simultan.
  • Easy Installation: Plug-and-play.

Facilitatile sonarelor Elite CHIRP:

Disponibile doar pentru modele Elite-5 CHIRP and Elite-7 CHIRP.

Avantajele sonarelor CHIRP:

  • Usor de identificat si distins pestii prada de cei pradatori.
  • O mai buna identificare a pestilor tinta chiar si la adancimi mai mari
  • Identifica pestii chiar si la viteze mai mari de deplasare a barcii

Avantaje exclusive Elite-7 CHIRP:

  • Multiple setari CHIRP pentru un singur transducer
  • Performanta CHIRP cu o larga gama de sonde (transducere) incluzand Lowrance HDI Skimmer®
  • Vizualizeaza mai multe setari CHIRP pe un singur ecran.
Puteti comanda interaga gama de sonare si accesorii de la PeApa.ro

Adauga un comentariu