Tabara PeApa 21-23 aprilie 2017 – stiuci pe incinta Cormoran

March 29th, 2017 Postat in Amici PeApa, Delta Dunarii, magazin pescuit, Pe Apa, Tabara PeApa

tabarapeapa

 

Profitam de perioada de prohibitie pentru a ne delecta cu stiuci capitale chiar la ele acasa in Delta Dunarii.

UNDE ? Delta Dunarii, incinta Cormoran
CAND ? 21-23 aprilie 2017

CATE LOCURI SUNT ? 10 locuri indivduale in barca de 2 pescari+ 1 ghid de pescuit
Numar minim de participanti ? 6

CE FACEM?

Pescuim evident 🙂 …din barca de 2 pescari alaturi de ghizi specializati

Vineri seara ne adunam la Egreta HidroTurism in jurul mesei si a unui pahar de bun venit si stam la povesti pescaresti care incep obligatoriu cu “ …si uite asa niste ochi avea “ .
Sambata dimineata devreme dupa un mic dejun matinal, plecam direct in incinta unde vom pescui pana dupa amiaza, in confirmitate cu regulamentul incintei Cormoran!

Putem pescui aproape toata ziua.. propunem sa luam cu noi evident provizii de alimente si apa….pentru a ne bucura de intraga sesiune de pescuit…. pe intreg parcurusul zilei.

Dupa finalul unei zile de pescuit speram memorabile ne retragem la baza, cinam si ne delectam cu capturile din prima zi

Duminica dimineata, odihniti si bine dispusi continuam pescuiala …evident tot la stiuca. Avand deja experiente primei zile de pescuit impreuna putem incerca de ce nu sa depasim capturile din ziua anterioara

Incinta Cormoran este binecunoscuta pescarilor pentru capturile ei si pentru frecventa acestora, si ne bucuram sa vedem ca in 2017 numarul acestora este unul atractiv de 25-30 capturi/ barca / zi cu stiuci de peste 80-90 sau chair 100cm

Ne aducem aminte cu placere de partide memorabile la Cormoran, fie ca vorbim de concursuri aici si aici sau de pescuit de relaxare sau partide tematice 🙂

Testam diferite tehnici de pescuit la stiuca de la topwater, broaste, stickbaits sau “articulate” la swimbaits, trecand pe la glidere, spinnerbaits si chatterbaits si pana la “clasicele” lingurite. Stim ca lunile aprilie – mai sunt foarte productive la pescuitul stiucii, aceasta fiind dupa “bataie” iar incinta nu este complet invadata de vegetatie in aceasta perioada…. ceea ce ofera cele mai bune premise pentru un weekend memorabil!

La acesta actiune pot participa persoane cu varsta minima de 14 ani, insotiti de catre un adult. Nu este necesara experienta anterioara.
Tabara de pescuit PeApa.ro se desfasoara in deplina siguranta, fiind calauzite de ghizi cu o bogata experienta in domeniul pescuitului dar si a pilotarii ambarcatiunilor cu motor.

RECOMANDARI ECHIPAMENT:
– lanseta(e) si mulineta(e) recomandata pescuitului la stiuca / bibani din barca 2.10m, 5-30

 • Fir textil (10-20lbs) si strune

 • ochelari de soare

 • spray pentru tantari

 • jacheta si pantaloni de ploaie / vant

 • palarie de soare imbracaminte de protectie vant / ploaie

 • lanterna/frontala

 

CAT COSTA?

 • Pretul Taberei PeApa.ro este de 690 lei / persoana pentru un weekend de pescuit.  Separat va trebui achitata cazarea, eventualele transferuri, etc

 • In baza parteneriatului dintre PeApa.ro si HidroTurism, acestia din urma ne sunt alaturi in proiectul Tabara PeApa.ro si  putem oferi un pachet de  1350 lei / in regim all inclusive (pescuit, ghid, transferuri, cazare, demipensiune, pranz pachet)

 • In baza parteneriatului ditntre PeApa si Hotelurile Plutitoare Anastasia, acestea ofera pachetul de cazare si pensiune cu 350 lei / 2 nopti. Pretul include de asemena cafeaua si apa minerala plata dar nu include transferurile pe apa.

CE INCLUDE:

– acces in incinta de pescuit / 2zile

– loc in barca de 2 pescari cu ghid si veste de salvare,

– ghizi de pescuit si consultatnta de specialitate

– acces la momeli artificiale selectate pentru fiecare tip de pescuit

– Poze si filme cu aparat foto si camera de actiune

Pachetul allinclusive cuprinde totul de la transferuri de la Murighiol – Uzlina si retur, transferurile de la Egreta catr incinta si retur, cazare, demipensiune, pranz la pachet, apa, racoritoare. bere..

Ai nevoie de o oferta personalizata?
Vii insotit de familie si vrei sa gandim ceva si pentru ei? Sau vrei sa pescuiesti alaturi de noi fara ghid.. suna-ne si gandim impreuna o propunere personalizata.


OPTIONALE :  

N-ai mai pescuit si vrei sa incerci? Iti punem noi “sculele” la dispozitie :

 • inchiriere lanseta 2.10m, 10-30g, mulineta 2500 cu fir textil si struna: 100 pentru toata perioada

 • Vesta de salvare automata  100lei / toata perioada

 

Vrei sa pescuim mai mult?

 • 1 zi in plus +300 lei / persoana
  Pescuit vineri  incluzand acces incinta, loc in barca de 2 pers + ghid specializat

 • 1 noapte si 1 zi de pescuit in plus + 450 lei
  Ajungem joi seara si avem toata ziua de vineri la pescuit incluzand acces incinta,  loc in barca de 2 pers + ghid specializat si cazare / demipensiune pt 1 noapte in plus

Pentru inscrieri trimteiti un email la Tabara @ PeApa.ro sau sunati la 0722.831.069
P.S. puteti vedea editiile trecute aiciaici si aici

Adauga un comentariu