Cod rosu de inundatii …. cu stiuci :)

July 4th, 2018 Postat in Amici PeApa, Delta Dunarii, Tabara PeApa

De ceva timp planificasem o actiune in cerc restrans pentru prima iesire la stiuca, iar dupa cum Murphy nu a trait degeaba, exact cand trebuia sa fie mare,e eveniment… toata Delta era sub cod rosu de ploi si inundatii. Nu era doar o vorba in vant, intrucat de mai bine de 15 ani de cand bat Delta Dunarii, e prima ara cand m-au sunat “lipovenii” sa imi zica sa regandim venirea… ca e furtuna!

Si nu au gresit, “nu a plouat deloc, doar a turnat in continuu” ca sa citez doi localnici bine dispusi…. la Chilia in port 🙂 dar asta nu a stiribit nimic din entuziasmul debordant al amicilor PeApa.ro. 
Si cum norocul tine cu cei curajosi, am avut parte de 2 zile de vis, (cu soare) si cu stiuci multe si mari, iar cand ne-am plictisit de stiuci (da… stiu ca se poate si asa) ne-am ascus de soare la umbra si la un vin rece sau am pornit spre bibani pe ape naturale 🙂

A fost un pescuit de vis in care am avut ocazia sa testam tot ceea ce ne doream in amterie de stiuca (mai putin oscilante de aceasta data) de la spinnerbaits, la wakebaits, custom tails Livingston Lures sau swimbaits.

Pe cand urmatoarea iesire? Pai cat de curand…doar ar fi pacat sa nu continuam in buna tratidie a Taberelor PeApa.ro

Adauga un comentariu