Calendar competititonal 2014

February 24th, 2014 Postat in Amici PeApa, concurs, Delta Dunarii, Pe Apa

Odata cu Adunarea Generala a Ligii Romane de Spinning putem sa aveam o imagine completa asupra calendarului competitional de pescuit la rapitori din 2014.

Astfel pescarii pasionati de pescuitul la rapitor au sansa de a alege intre diferite stiluri de pescuit, de la pescuitul de pe mal la pastrav, la cel de barca singur sau in echipa.

La nivel de pescuit individual, anul acesta LRS a hotarat ceva schimbari cum ar fi o singura divizie valorica, punctarea celor mai bune 4 rezultate din 5 participari si renuntarea la sectoarele de concurs, toate acestea fiind menite sa creasca interesul pescarilor pentru participarea in Campionatului LRS.

Referitor la celelalte competitii, avem de asemenea noutati: BibanMania desfasurandu-se in 12-13 iulie in sistem 2 in barca in parteneriat cu Pro Fishing League.

Si pentru ca tot a venit vorba, Pro Fishing League ofera un sistem inovativ ce isi doreste sa imbine puterea pescuitului de echipa cu un sistem competitional sigur, credibil si realizat la cele mai inalte standarde.

Separat nu trebuie sa uitam ca in paralel vor exista si alte competitii private atat in Delta Dunarii, cum ar fi Cupa Cormoran (4-6 apr 2014) si Cupa Uzlina (30 oct – 2 nov) cat si in alte parti ale tarii.

Este poate cea mai buna oportunitate pentru cei care isi doresc sa participe la concursuri, sa profite de ocazia de a pescui alaturi de cei mai buni ….pentru ca pescuitul se invata numai pe apa!

Va dorim fir intins si pentru ca noi la PeApa.ro sustinem pescuitul de competitie va vom tine la curent cu absolut orice noutati si detalii despre desfasurarea acestuia.

Adauga un comentariu