24 ore in Delta, 150 km PeApa

June 22nd, 2009 Postat in Delta Dunarii, Pe Apa, Porta Bote


Da, suna putin nebuneste, poate chiar este.. dar in ciuda oboselii fizice acumulate, am avut un weekend de vis!

Cum a inceput: saptamani aglomerate, taskuri la birou, indecizie in a pleca undeva macar cateva zile..”vacanta de miere”. Diferite cauze (business, locatii..etc) ne-au stopat planurile monentan si am hotarat sa fugim doar in doi in delta, tocmai pentru a-i arata Adinei, latura feerica a deltei (adica nu bratul Sulina, nu Dunarea Veche.. ci exact acele locuri “de poza”

Norocos, am gasit cazare chiar “in balta” la Dunavat 1  – Delta Paradis, unde sambata la ora 13 ne luam camera in primire.
Am luat in bote, o lada frogirifica cu niste beri si un spritz acoperite de o punga de gheata  si target Perisor.. sa vedem cum arata plaja. Stiam si din povestirile lui Cosmin, si am vrut sa testam pe pielea noastra si dupa appx 2 ore am eram cu Porta Bote ancorat de o salcie, iar noi faceam baie in mare 100 m mai in fata. Am zacut si ne-am ars la soare si am revenit la baza spre seara!

Dimineata, am luat o Laguna cu 15 cp si .. temerari am plecat la Sfantu Gheorghe, loc in care nu mai fusesem niciodata. Am facut cateva poze, ne-am tras sufletul la Green Village / Dolphin camping si am revenit inapoi. Daca la dus, am urmat sfaturile lipovenilor si am iesit direct in senalul Sf Gheorghe, la intoarcere, am ales varianta mersului pe canale (Palade, Buhaz, Ceatalchioi, Dunavat) cu un mare plus pt can. Ceatalchioi care mi s-a parut feeric. Rezumat 1:50h la dus si 2:15 h la intors varianta pe canale.

Obositor, dar minunat si foarte foarte relaxant.. mai ales pt 2 locatii in care nu mai ajusesem inainte.

Adauga un comentariu