Turbo shad Assassin

October 18th, 2009 Postat in Pescuit, Porta Bote


Dupa o saptamana in care ratarile din ultima partida de pe Dunare imi dadusera de gandit, vineri primesc o veste buna: curierul imi confirma ca a venit lanseta: mult asteptata Daiwa S-Series Jiggin’/Worming 661HRB. Bucuros ca eram in zona, ridic pachetul, termin repede taskurile pentru a ajunge acasa sa o imperechez cu mulineta. Perfect matching… cel putin in sufragerie, astfel incat pregatesc totul pentru a 2-a zi. Totul.. mai putin sonarul, al meu e imprumutat iar Bogdan il uita pe-al lui la birou, dar Ovidiu ne salveaza.. iesindu-ne in intampinare la 5:45 si imprumutandu-ne sonarul lui.

Dupa o saptamana ingandurata si o noapte agitata de ganduri, cei appx 100km trec fara sa-i simtim.. si la 7:30 -8 suntem pe apa… asa cum ne place. Tatonam 1-2 locuri Bogdan agatza un Turboshad de 4″ Silver Phantom si agatza un strap,  iar eu la a 3-a lansare cu castul.. fac o peruca care imi rapeste urmatorul sfert de ora. Desfac, in incurajarile lui Bogdan, care mai prinde un strap, lansez si reusesc sa pacalesc un prim strapazan. In continuare incerc sa deprind lansarile…. imi aduc aminte de sfaturile lui Sorin, dundir si bucuria de a fi la pescuit

Ne mutam, pe un alt loc lansam si Bogdan deschide cu un salau trecut de kil, castigator acelasi Silver Phantom

Tatonez pragurile, dar inca nu puteam lansa foarte depaarte. Imi aduc aminte de dezbateri si teorii cu naluci suble, montez un Turboshad Glitterbug de 4″ si concentrarea imi este rasplatita si unui tzac aproape de barca, i se opune o tzeapa data de noua laseta… absolut impecabila in drill si un prim salau in toata puterea cuvantului poposeste in barca

Si incepem o partida din acelea de poveste, Bogdan continua cu un Turboshad Limetruse si BlackShad ravasind populatia de salai in crestere.. prizand fara exagerare macar unul la 5 lansari. Eu aleg tot de 4″ dar Candy Corn si Sea Shad Crystal Shad. prind mai rar… dar am noroc sa pacalesc mai mari. La final totusi Bogdan isi aduce aminte de acei “guvizi uratzi” acei facuti parca pentru a intarata salaii si reuseste sa pacaelasca inca 2 salai frumosi.

La final, dupa o partida parca facuta pentru a testa lanseta… gandim diferentele… desi amandoi am pescuit toata partida exclusiv cu naluci suple, eu fiind inceptor in ale castului am pescuit numai cu greutati mai mari 11-14 gr, Bogdan abordand o plaja mai mare de jiguri de la 7-11 gr, dar la final trecand pe 14gr.

  1. 2 Rapunsuri pentru “Turbo shad Assassin”

  2. Postat de ovidiu la Oct 18, 2009

    phiii, ce le-ati mai facut dragii moshului 🙂
    brava!

  3. Postat de vlad la Oct 19, 2009

    lasa Ovidiule ca nici cu tine/voi nu mi-e rusine 😀
    dupa ultima partida.. am avut noroc sa fim in ziua buna pe locul bun 🙂

Adauga un comentariu