Danube, mon amour…

November 9th, 2009 Postat in Amici PeApa, Dunare


Dupa cei 12.528.000 de kilometri pe care Terra i-a facut in jurul Soarelui, (duminica – vineri) in sfarsit a venit uichendul.

Cat l-am aseptat!

Sambata a fost Sambata Mortilor, asa ca m-am ocupat de niste colive si pomeni cum e rostul pe aici… iar seara deja imi tremurau jigurile de emotie 😀 cu gandul la partida de duminica.

Ca de obicei am dormit cu noduri, am plecat de acasa la niste ore neomenesti, si cand a aparut prima raza de lumina, eram deja peApa.

O zi frumoasa, cu soare, cu nori, cu  vant puternic, dar multumesc geografiei, aveam ceva adapost sub un mal frumos… pe Dunare in jos 😀

Dunarea in crestere, curent puternic, am pescuit numai cu jiguri mari 28-70g (rezultate am avut doar pana in 50g), am incercat si niste gropi de 17-20m adancime cu jiguri de 70g, dar nicio trasatura.

In rest au fost 6 salai, eu stiam ca am prins 7, dar cred ca am uitat sa inchid o agrafa :D. Cel mai mare 3.8kg.

Trasaturi frumoase, si totusi multe rateuri, probabi strapi mici, am prins vreo 7-8 bucati (4-500g). Strapii astia au un tupeu fantastic, se bagau pe gumele de 4″ Big Bite Baits, le rupeau/injumatateau/sfasiau fara mila; atata rautate ca pe strapii dunareni nu am vazut 🙂

Trasatura zilei pe vreo 10 adancime am avut-o de la un novac, care novac sprijinindu-se de PowerPro-ul de 8lb, mi-a dat mari emotii, fiind intepat in spinare :D. Dupa 5 minute de drill, mi-am dat drumul din ancora si i-am pus un grip in bot.

Cum ziua e tot mai scurta, am iesit la mal, strans pneumatica repejor (uda), si go spre casa.

Weekendul viitor e incert pentru pescuit. Dar daca va fi o fereastra…

Saptamana buna! si fir intins!

  1. 4 Rapunsuri pentru “Danube, mon amour…”

  2. Postat de Dan Alexe la Nov 9, 2009

    Foarte frumos.Chiar foarte, foarte frumos. Bravo! Sezonul viitor sper sa pun si eu niste poze. Cu peisaje macar :). Pina atunci urmaresc cu ingrijorare cursul EUR.
    Motorashul termic e deja “un scump”:D

  3. Postat de dan la Nov 9, 2009

    Bravo Ovi, da-le-o la gusa!

  4. Postat de ovidiu la Nov 10, 2009

    Baieti, va repet: nu este cocacola 😀
    pardon am incurcat reclamele… baieti multumesc de aprecieri 😉

  5. Postat de carpdetektiv la Nov 10, 2009

    Bravo Ovidele frumosi pestisori si peisajul tot inainte.
    Fir Antins.

Adauga un comentariu