Big Hammer Swimbaits – “Get Hammered”

February 20th, 2010 Postat in magazin pescuit, Pe Apa

BH_bone_fish

Intr-o piata in care pot gasi o serie de soft plastics  fie ca se numesc twister, shads, worms, grubs swimbaits, detaliile sunt cele care sa faca diferenta. Este  una dintre ideile in care credem si permanent suntem in contact cu diferiti producatori si testam continuu noi produse.

Astfel am ajuns la concluzia ferma: trebuie sa avem naluci Big Hammer! Arata bine, se misca devastator si mai si prind rapitori din apele noastre!
… si ca sa-l citez pe  Ovidiu, ” nu numai noi trebuie sa avem, ci si salaii si somnii si stiucile indiferent ca salasluiesc in adancurile Dunarii sau in apele mai putin adanci  ale deltei si a lacurilor”

Nalucile BigHammer  sunt usor de recunoscut dupa designul original al cozii rectangulare. Forma cozii Square Tail™ combinata cu alura hidrodinamica ii ofera o vibratie permanenta in actiune – chiar si la recuperari foarte lente.

 

Am facut o selectie, si am ales pentru inceput “doar” 50 dintre cele 71 de culori disponibile la  swimbaiturilor BigHammer, si am achizitionat pentru inceput doar 3 marimi: 3 inch (7.5cm), 4 inch (10cm), 5 inch (13cm)

swimbaits345

Nu ne-am putut abtine sa nu incercam si potentialul Buzzbait-urilor de 1/2oz (stiucilor.. si somnilor.. mare atentie 🙂 )

 
… dar si “viermilor” care pot face diferenta.. mai ales dupa dezghet, cand rapitorii nu sunt mai putini activi.

 
Inutil de spus ca trasaturile “ciocan”, vor capata alt sens atunci cand pescuiti cu BigHammer.

Iar la final, pentru ca stim ca pescarii sunt fideli nalucilor care le-u oferit satisfactie, pentru a va convinge de potentialul lor va oferim transport gratuit pentru prima comanda de naluci Big Hammer!

p.s. Atentie:  odata incercate, creaza dependenta la fiecare capat al firului.

Adauga un comentariu