Vant de Argova

March 14th, 2010 Postat in Amici PeApa

Dupa doua iesiri de  tatonare de pe mal, reusim sa invingem iarna si intr-un final sa ajungem sa lansam “botele” la apa. Locatia: Valea Argovei desi progoza suna mai mult decat ingrijoratoare max de 6gr (reelfeel de 2gr) si vant de 17-22km/h.
Impreuna cu un bun prieten, ajungem la 9 am pe apa si incepem sa tatonam locurile cunoscute, alegand sa pescuim pe adancimi mari.

Ne-am confirmat rapid ca si  bibanii sunt placut impresionati de noile naluci Big Hammer. In poza un swimbait Rob’s Blue Gill de 3 inch, irezistibil pt un biban de 500gr.
Din pacate vantul care se intetise ne-a stricat planurile si am iesit la mal repede dar asta nu inseamana ca regretam vreo secunda din cele cateva ore petrecute asa cum ne place noua, PeApa 🙂

p.s. Din pacate plasele intinse de niste “pescari” pe alte balti din zona, l-au impiedicat pe Ovidiu sa ne arate ca nici salaii nu se dau in laturi de la BigHammer. Un salau estimat la  1.5-2kg intepat de catre Ovidiu.. a poposit in plasele lasate foarte aproape de mal… Asta este…. data viitoare cu siguranta il vei aduce la poze!

p.s.2 aceasta partida a fost ca un preambul.. pentru urmatoarele 2 saptamani cand nu vom putea pescui, decat in acvariile de la ExpoAventuri (18-21 mar 2010) si SuperPescar (25-28 mar 2010)

Adauga un comentariu