2010 @ PeApa.ro

February 3rd, 2011 Postat in Amici PeApa, magazin pescuit

dreamstime_11282818
Sfarsitul de an reprezinta intotdeauna un moment de analize si statistici, prilej cu care nu puteam rata sa va impartasim care au fost preferintele amicilor PeApa, cum cu placere ii numim pe clientii nostri.

ian-feb 2010
PeApa.ro face primul import de BigHammer in calitate de reprezentant exclusiv pentru Romania,
Ne-am consolidat produsele pe site (cred ca la vremea aceea sarisem de 1000-1500 produse)
Tot la inceput de an soseste  si importul de naluci Bass Assassin.

mar 2010
PeApa.ro este prezent la ambele targuri de primavara Aventuri la Pescuit si SuperPescar.
Am prezentat doar produsele importate exclusiv de noi BigHammer, Bass Assassin, Mister Twister si PowerPro, singura exceptie de brand fiind mult doritele lingurite Bertilure 🙂

apr 2010
Oferta magazinului online se diversifica prin adaugarea produselor destinate pescuitului la crap si a celor de pescuit stationar.
Pescuitul la Crap, devine deja o sectiune dedicata si permanenta la noi in site!
Primim continuu feedback pozitiv referitor la noile swimbaits BigHammer si apar primii distribuitori (magazine offline din tara)

mai 2010
PeApa.ro devine singurul magazin online ce are drept de distributie oficial pentru produsele Cabelas!

iunie-iulie 2010
Ne bucuram ca am depasit deja 2500 produse, si in ciuda “parerilor scepticie” stocurile Cabelas incep sa se reflecte si PeApa.ro. Evident aceasta fara a neglija celelalte produse!

august 2010
PeApa.ro devine distribuitor oficial al produselor Lake Fork in Romania.

PeApa.ro implementeaza un sistem de loializare permanent si destinat tuturor clientilor fara deosebire. Cardurile de fidelizare reprezinta o surpriza placuta pentru toti clientii nostri si acest lucru nu poate decat sa ne bucure!

sept 2010
Sutem prezenti la ambele targuri de toamna: SuperPescar si Aventuri La Pescuit. Spre deosebire de primavara, la aceste editii, prezentam amicilor PeApa.ro cele mai cautate articole de pescuit (lansete, mulinete, fire, naluci si accesorii) tocmai pentru a le simti, pipai si a impartasi diferite experiente.

oct-nov 2010
reprezinta niste luni de foc, in care ne straduim sa trecem cu nota maxima examenul de maturitate in fata clientilor. Va multumim pentru incredere si ne place sa credem ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor!

dec 2010
Lansam campania de cadouri, creand o sectiune speciala de cumparaturi de Craciun. Succesul acesteia ne ofera incredere si ne propunem ca aceasta rubrica sa devina permanenta.

Am continuat diversificarea ofertei, la finalul anului ne mandrim sa avem in oferta peste 4000 produse reale existente pe stocul propriu sau al furnizorilor si inca active din oferta a 150 de producatori de renume!

Cu siguranta, exista si segmente in care puteam face mai mult, si as mentiona aici partea de crap si stationar, sau largirea segmentului de camping si outdoor, dar acest lucru nu face decat sa ne ambitioneze si focuseze si mai mult!

…iar aceasta este doar o retrospectiva si nu tragem linie, ci din contra continuam in acelasi stil si cu obiective si mai ambitioase, si ne propunem sa oferim un an plin de surprize placute PeApa!

Ramane  de vazut in ce masura, voi, amicii PeApa.ro veti considera oportune actiunile noastre, dar pana atunci pentru toata increderea acordata va  multumim!

  1. 2 Rapunsuri pentru “2010 @ PeApa.ro”

  2. Postat de rares la Feb 3, 2011

    si noi va multumim pentru profesionalismul cu care ne tratati si asteptam in continuare doar surprize placute de la voi!

  3. Postat de vlad la Feb 3, 2011

    @rares.. multumim.. si sper sa oferim cat mai multe surprize placute!

Adauga un comentariu