Amical la Milotina

April 11th, 2011 Postat in Amici PeApa, Pescuit


Dupa 2 targuri solicitante, dar frumoase, Rares si Ovidiu se pregateau de prima etapa de master. Si dupa cum din pacate ultimele 2 weekenduri au fost prinse intre targuri, un antrenament la Magic Lakes – Milotina era poate cea mai buna varianta de a “sparge gheata la salau”.

Daca cei doi “masteranzi” hotarasc sa imparta ce-i mai bun, barca, sonar…poate si naluci 🙂 ajung pe apa la ivirea zorilor, eu si Lenti ajungem putin mai tarziu, dar  cu gandul declarat de a realiza o “coperta” 🙂

Rares si Ovidiu profita din plin de perioada  de vreme  “frumoasa”si prind la foc continuu salai mai mici si mai mari, pana cand Ovidiu sparge monotonia cu un salau de 3.5-4kg.

Rares se incapataneaza sa nu fie mai prejos si puncteaza si el la capitolul estetic

… apoi Ovidiu salau, iar Rares arata ca balta este mai complexa punctand si o stiuca pe un grub verde glitter.

Ajungem si eu si Lenti, asezati pe locuri  de acelasi GPS cu precizie mare (multumim Razvan)… dar vorba filmului “Cand am ajuns noi treaba era deja terminata…” 🙂 sau ma rog aproape terminata, pentru ca in vantul era deja la cote maxime…

Totusi am reusit sa punctam cu “salai de Milotina”, iar Lenti arata ca balta are si alte specii: un ciortan de 2-3kg ii pune steezul la incercare, iar apoi din varf de cocioace ne arata la poza un biban aprope la kil’ (2lbs)

Si pentru ca povestea  sa fie completa, Andrei colegul nostru de club, ajunge si el duminica (cu multumiri pentru intelegere) si reuseste sa puncteze vre0 10 salai in cca 3 ore dis de dimineata!

Acum cu aceste povesti in gand…va doresc sa avem o  saptamana cat mai spornica si … vreme buna in weekend :d

  1. 10 Rapunsuri pentru “Amical la Milotina”

  2. Postat de ovidiu la Apr 12, 2011

    cine te-a facut pe tine Tudorito mama, asa lunga si subtire Tudorito mama? 😀
    Lunga stiuca…. 😀

  3. Postat de liviustrong la Apr 13, 2011

    Fain!

  4. Postat de Leba la Apr 13, 2011

    Frumos rau! 😀
    Ce sanse sunt sa devina pista de salau in CNS?

  5. Postat de vlad la Apr 13, 2011

    @leba la anul se pare. are deja sustinatori, intrucat a demonstrat ce potential are, iar planurile se anunta impresionante.

  6. Postat de liviustrong la Apr 14, 2011

    Are sanse mai sa devina de la anul etapa de Master!

  7. Postat de vlad la Apr 14, 2011

    @Liviu doar master? sau si open?

  8. Postat de Andrei la Apr 14, 2011

    Nu, pentru Open se merge doar la Sarulesti 🙂 Acolo unde se pot face doar cantonamente, nu si antrenamente !Pe care le faci la Milotina !

  9. Postat de liviustrong la Apr 14, 2011

    @Vlad la Open cred ca nu ar merge, ar fi inghesuiala mare, sunt doar 70 ha! Dar o Cupa Ligii, da!

  10. Postat de vlad la Apr 14, 2011

    aveti dreptate asa este

  11. Postat de Dan la Apr 6, 2012

    Nu o sa mai merg niciodata la balta asta.
    Am fost ieri seara doi prieteni, sa pescuim salau pentru doua ore. Am ajuns la ora 6 si l-am rugat pe paznic sa ne faca o reducere, e aiurea sa platim 230 de lei pentru doua ore de pescuit. L-a sunat pe sef, iar acesta nu numai ca nu a vrut sa faca nicio reducere, dar ne-a mai si transmis ’sfatul’ ca la salau sa venim de dimineata. Nu i-a cerut nimeni parerea, pescuim cand vrem noi si cand putem noi. Atitudine de … nu mai comentez. Deci, am plecat si asa cum am spus, nici nu o sa mai revenim.

Adauga un comentariu