PeApa.ro – magazin online de incredere

June 3rd, 2011 Postat in magazin pescuit, Pe Apa

Incepand cu data de 1 Iunie 2011, peapa.ro este singurul magazin online de pescuit din Romania care functioneaza sub certificarea Trusted.
Aceasta inseamna ca respectam un set de standarde (atat obligatii legale cat si bune practici) si suntem auditati periodic in vederea respectarii acestora.

Ce este Trusted?
Este o organizatie ce in Statele Unite functioneaza de multi ani si care atesta un plus de garantie clientilor magazinelor online. Prin recunoasterea unui magazin online ca fiind certificat Trusted, clientul are garantia ca este vizitatorul unui website serios si de incredere, ce comercializeaza produse ce nu sunt contrafăcute, care nu va trimite mesaje comerciale nesolicitate (spam) si care respecta legea privind procesarea datelor cu caracter personal prin inscrierea la autoritatea prevazuta de legislația in domeniu.

“TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România, toate cele 3 organisme nefiind implicate în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.”
Criterile si standardele Trusted in variant oficiala si completa le puteti vizualiza aici.
Si daca nu aveati nici o indoiala ca suntem prompti in a raspunde solicitarilor si comenzilor primite, oferindu-va de fiecare data sfaturi si solutii pertinente, care sa va fie de folos in partidele dumneavoastra de pescuit, de acum acest lucru este si certificat in mod oficial de catre Trusted.ro

Adauga un comentariu