Give me a thrill – Salmo Thrill!

July 11th, 2011 Postat in Amici PeApa, Dunare


Vineri, ca in majoritatea zilelor dinainte de weekend, facem inventarul “ce ne mai trebuie”, iar printre truse si voblere de clean, aud vocea inconfundabila a colegului Ovidiu: “Domnule, din asta nu ai?” aratandu-mi un Thrill de 9cm OB. “Sigur ca nu puteam refuza un asemenea sfat (aveam ceva avatei mici prinsi la Thrill de 9cm)… si inchidem comanda.

Duminica, dimineata la ora 2.00 AM, dau curs invitatiei unui vechi “Amic PeApa”, cu care ne tot chinuiam sa ne potrivim la o iesire impreuna Pe Apa! Locatia am ales-o in functie de locul in care se afla barca: Dunare …zona Rasova.

La al 3-4lea lanseu Thrillul “lui Ovidiu” se intoarce cu un avat sarit de kil. Pescuim in continuare si Ionel mare maestru de manuit poppere, da un recital de atac la popper in 2-3 locuri.. spectaculos.. poate cel mai frumos pescuit la rapitor. Castigatoare Cabelas Bombay & Lime si un River 2 Sea. (imi pare rau nu am retinut modelul, stiu doar ca era pt piata SUA)

Intre timp, incerc mai mult de jumatate din trusa din care mai puncteaza Daiwa Current Master SR. Loc nou, lansez in amonte si atac.. si evident pestele fuge in curent.. in mijlocul anaforului. Lamiglas-ul se incarca la maxim, completeaza ansambulul Cabelas Pro Line isi face datoria si in cateva minute un avat de 8lbs ne completeaza cadrul langa Thrill 9cm OB.

Apoi caldura isi spune cuvantul, si inceteaza toate atractiile atat pentru noi cat si pentru avati si dupa un bine Β meritat somn in barca (da la umbra .. in barca, ancorati) am prins un bun somnic de cca 1 ora… si am plecat spre casa πŸ™‚

Multumesc Ionel pentru invitatie iar pana la iesirea viitoare va doresc fir intins si fiti curajosi in lupta cu caldurile

  1. 7 Rapunsuri pentru “Give me a thrill – Salmo Thrill!”

  2. Postat de Leba la Jul 11, 2011

    Fain tarponul! πŸ˜‰

  3. Postat de vlad la Jul 11, 2011

    @Leba multumesc.. cred ca e personal record la avat – 8 lbs fix pe Boga Grip!
    oricum … ti-e limpede ca voi reveni in zona aia care nu stiu din ce motiv πŸ˜€ “face” avati mari!

  4. Postat de liviustrong la Jul 11, 2011

    Felicitari!

  5. Postat de ovidiu la Jul 12, 2011

    “give me a vafa!” πŸ˜›

  6. Postat de rares la Jul 12, 2011

    upgrade! πŸ˜€

  7. Postat de vlad la Jul 12, 2011

    lool oki Ovidiu & Rares cate o vafa (da eu fac cinste)

    @Rares thx πŸ˜‰ o iau ca un compliment (upgrade de la chifle πŸ˜€ )

  8. Postat de andrei la Jul 12, 2011

    Pe langa chifle, asta-i ditai cozonacu’ !

Adauga un comentariu