Noutati si premiere la ExpoAventuri

September 9th, 2011 Postat in Amici PeApa, Pe Apa


In perioada 8-11 septembrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti in cadrul ExpoAventuri va asteptam la standul PeApa.ro pentru a testa impreuna ultimele noutati.

In premiera, ne mandrim sa readucem in piata linguritele rotative si oscilante de la Rublex. To tin categoria nalucilor avem noutati de la Cabelas, JigWobler, Bertilure si Lake Fork.

Echipamentul de pescuit la rapitor poate fi testat impreuna cu lansete si mulinete de la Daiwa (avem pentru prima data expuse Zillion Type R si Pixy, alaturi de gama noului model Certate – MagSealed. De asemenea pentru fanii mulinetelor cu corp integral metalic prezentam intreaga gama de mulinete Trabucco Xenox!

Pentru pasionatii pescuitului stationar si crap, avem o selectie asupra celor mai cautate fire de la  Trabucoo, K-Karp  Daiwa si Cormoran, alaturi de o gama variata de lansete. Gama de crap este acoperita de accesorii de la Daiwa, Cormoran, Trabucco si Lineaeffe.

Nu in ultimul rand, tot la standul PeApa.ro gasiti gama Carping Club, constand in boilies, groundbait, dip, aditivi potriviti cu anotimul “capturilor”

Va asteptam in standul nostru unde va asiguram de intreg suportul consultantilor nostri pentru a alege echipamentul potrivit!

Adauga un comentariu