Noutati PeApa – la targul de primavara – ExpoAventuri!

March 9th, 2012 Postat in Amici PeApa, magazin pescuit, Pe Apa


In perioada 15-18 martie, va asteptam la ExpoAventuri in Piata Constitutiei, cu un spatiu generos, bucurosi sa va prezentam ultimele noutati din domeniu.

Pescarii de rapitori sunt intampinati noutatile din zona lansetelor si mulinetelor acestea sunt reprezentate de noutatile Daiwa si Cormoran.

Daiwa Theory, Crosscast, T3 Ballistic, Caldia MagSealed sau Coromoran D-Kon sunt capul de lista a mulinetelor de spinning si baitcasting. Pentru lansetele de spinning prezentam noutati de la Cormoran cu noile serii ULS, ULF si Black Bull LRC  cat si noutati Daiwa, Okuma si Rapture.

Gama de lansete prezentata acopera intreaga gama de la pescuit de finete ultralight si pana la pescuit heavy destinat salaillor si somnilor capitali, oferite dintr-o gama mare de producatori: Cabelas, Cormoran, Daiwa, Okuma, Rapture si St Croix.

In ceea ce priveste nalucile soft, speram sa va putem oferi cel mai complet stand (appx 10mp de naluci expuse) de la producatori renumiti din care aminitm: BigHammer, Cabelas, Lake Fork, Relax si Team Dragon. Noutatile sunt reprezentate de Lake Fork Magic Shad 5.5″, Relax KingShad 4″, iar majoritatea “plasticelor” vor avea preturi promotionale!

Pentru nalucile metalice ne mandrim sa avem in premiera noul model de lingura Lucky RedTail de la Bertilure, alaturi de strunele de titan si intreaga colectie de spinnerbaits. Acestea evident alaturi de intreaga gama de linguri oscilante si rotative de la Bertilure, Rublex si Spinmad.

Voblerele vor fi de asemenea reprezentate bine prin gama Daiwa,  Dorado, Rapture, Salmo, StrikePro insumand practic mai bine de 20mp de expunere doar de naluci si accesorii

Toate acestea completate de gama de bagajerie de spinning Cabelas, Rapture, Daiwa si Cormoran cat si de sonarele de la Humminbird.

Pentru pasionatii de pescuit la crap Cormoran vine cu noutati in seria lansetelor ProCarp Eliminator si ProCarp Carp Force, completat de Daiwa Black Widow, toate acestea alturi de  cele mai preciate produse din gama.

Noutatile de crap sunt prezentate mulinetele Daiwa WindCast Z si bgajeria de la Daiwa si Cormoran iar in ce priveste sectiune de feeder completeaza cu Cormoran seria TS si noutatile de la Trabucco.

Firele de pescuti monofilament, florocarbon si textile sunt reprezentate de firme cunoascute pescarilor: Cabelas, Daiwa, PowerPro, Stroft si Trabucco.

asadar inainte sa ne vedem PeApa… ne vedem saptamana viitoare la ExpoAventuri!

 

  1. 2 Rapunsuri pentru “Noutati PeApa – la targul de primavara – ExpoAventuri!”

  2. Postat de marian la Mar 15, 2012

    oferte sonare

  3. Postat de DAN la Mar 15, 2012

    Am fost astazi la targ. Nu m-a impresionat in mod deosebit dar a fost ok. Ceea ce a fost super ok ati fost voi de la PeApa, cu marfa bune, de calitate si preturi ok si mai ales sfaturi pe masura. Multumesc Rares. Mi-am tras o lanseta de la Rapture (Assassin) pt biban si o mulineta pe masura de la Trabucco. Inca o data Respect.

Adauga un comentariu