10 noutati la editia a 10-a ExpoAventuri!

August 28th, 2012 Postat in magazin pescuit, Pe Apa

La fel cum v-am obisnnuit PeApa este o prezenta constanta la ExpoAventuri, iar cum targul se pregateste de a 10-a sa editie, ne-am gandit sa fim in acelasi ton afisand 10 noutati si promotii pentru voi (evident ordinea este aleatorie).

Boga Grip – nu are nevoie de foarte multe prezentari. Cu totii am intalnit pesti raniti de manipulari mai putin ortodoxe, sau chiar pescari raniti de dintii stiucilor sau salailor. Acum ne bucuram sa avem permanent in oferta noastra gripurile Boga, fiind dealeri oficiali pentru acest mare brand.

ABT Lures – deja testate in Delta Dunarii cu succes, ABT Banshee reprezinta un swimbait articulat din patru elemente, slow sinking, ceea ce ii orfera o miscare mai mult decat naturala. Fie recuperat continuu, fie jerkuit Banshee este animat doar de imaginatia fiecarui pescar. Iar pentru cei care apreciaza pescuitul topwater ABT KingDawg este aici pentru a-si demonstra calitatile. Nu in ultimul rand, ABT beneficiaza de o reducere de 10% pentru Expo Aventurui.

Castaic – este si el un brand care nu mai are nevoie de prezentare pentru stiucarii impatimiti. Completeaza oferta noastra de swimbaituri hard si soft, iar din diferitele marimi, culori si forme am selectionat pentru dvs cele mai eficiente modele pentru pescuitul stiucii, dar surpriza si a salailor, prin modelele soft.

Lake Fork – brandul cu care probabil s-au prins cele mai multe stiuci in ultima vreme in delta dunarii vine si el cu reducere de 5%  la Expo Aventuri si aduce cu el noi culori irezistibile pentru dintoase.

Big Hammer – toate modelele si culorile acestei “masinarii de prins salai” sunt reduse pe toata perioada targului cu 15%.

Daiwa – vine in intampinarea pescarilor pretentiosi cu noi modele de lansete din seria Generation Black, precum si cu noi  naluci executate impecabil asa cum ne-au obisnuit cei din tara soarelui rasare.

Cormoran – isi etaleaza pe langa modelele consacrate de lansete si nalucile pentru toate buzunarele, toate noutatile pentru 2012 din seria K-Don care noua ne-au placut foarte mult.

Kenrat – un brand nou de naluci dedicate pescuitului la clean/biban/pastrav care a facut impresie mai mult decat buna la Eftex 2012 atat prin design, cat si prin pretul sau foarte accesibil.

Trabucco – aduce in premiera ultimele lansete si vergi dedicate pescuitului stationar pentru incepatori si profesionisti.

Led Lenser – lanternele cu cel mai bun raport calitate/pret existente pe piata la ora actuala, vin la Expo Aventuri cu noi modele accesibile pentru o multime de aplicatii.

Acestea sunt doar o parte din noutatile si ofertele cu care va asteptam in standul nostru de la Expo Aventuri. Ca de obicei o sa beneficiati de sfaturi si asistenta din partea consultantilor nostrii, precum si de preturi promotionale pentru majoritatea produselor din stand.

Nu in ultimul rand o sa puteti testa toate nalucile pe care le gasiti la noi in stand, in bazinul nostru special conceput pentru aceast lucru. Deasemenea avem programate si demonstratii zilnice la acelai bazin, la care puteti afla lucruri si tehnici noi pentru nalucile de la aceasta editie aniversara de Expo Aventuri.

Adauga un comentariu