La final de 23 nov – Ce a insemnat Black Friday pentru noi?

November 24th, 2012 Postat in Amici PeApa, magazin pescuit, Pe Apa


 

In primul rand a fost o sarbatoare a promotiilor pentru articole de pescuit si nu numai. A fost tot odata un bun prilej sa ne reuazim cu clienti mai vechi de-ai nostri, cat si cu clienti noi care asteptau “cuminti” inceperea Black Friday cu wishlistul deja selectat.

A insemnat o presiune (placuta) in pregatirea ofertelor si neocierea acestora cu importatorii si producatorii, si le multumim pe aceasta cale pentru intelegere si suport.

A fost de asemenea un efort si pentru intreaga echipa PeApa, programare si design la vanzari, contabilitate si juridic, cat si pentru partenerii nostri Fan Courier si Ines care ne-au sustinut in ciuda timpului scurt de pregatire pe care l-au avut la dispozitie.

Nu in ultimul rand, pe langa un festival al cumparaturilor, pentru amicii PeApa, pentru noi a fost o lectie pentru viitor pentru a evita problememe de functionare…. si dorim si pe aceasta cale ne cerem scuze public pentru aceasta.

Va promitem ca invatam sa remediem si va multumim ca ati fost alaturi de noi.

Echipa PeApa.ro

  1. 2 Rapunsuri pentru “La final de 23 nov – Ce a insemnat Black Friday pentru noi?”

  2. Postat de 14 la Nov 26, 2012

    Eu va felicit , sincer , sit-ul a facut fata totusi cerintelor si pt prima experienta de gen pt voi pe domeniul asta cred ca a fost foarte bine .
    Imi place marketingul vostru , felicitari!

  3. Postat de vlad la Nov 26, 2012

    @multumim …chiar ne-am strauduit pt acest Black Friday.
    De acum avem insa puncte de referinta pe care trebuie sa le depasim!

Adauga un comentariu