Noutati PeApa la ExpoAventuri martie 2013

March 12th, 2013 Postat in Amici PeApa, magazin pescuit, Pe Apa, Testat PeApa

Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, va dam intalnire intre 14-17 martie 2013 in Piata Constitutiei la editia cu numarul 11 a Expo Aventuri.
Acolo veti putea gasi ultimele noutati a brandurilor pe care le indragiti, cum ar fi: ABT Lures, Big Hammer, Bertilure, Castaic, Cormoran, Daiwa, Dorado, Lake Fork, Okuma, Rapture, Rublex, SpinMad, Strike Pro, Team Dragon. La care mai adaugam si ultima noastra noutate in materie de naluci soft, Reins Tackle & Co, care deja au facut ravagii printre salai.

De asemenea, dinamici si permanent inovativi dupa cum ne stiti, largim experienta in domeniul pescuitului rapitorilor si nu numai. Ne bucuram sa anuntam prezenta la Expo Aventuri a brandurilor Bertoni, GoPro, Lowrance si Petzl si va invitam sa testam impreuna ultimele modele in standul nostru (in piscina si in afare ei) 🙂

Si pentru ca tot discutam de piscina, este evident ca cel mai bine este sa testati o naluca inainte de a o cumpara. De aceea colegii nostri Rares Boeriu si Ovidiu Ursachi va vor putea arata in detaliu tehnici si demonstratii de manuire a nalucilor.

Asadar, va asteptam la ExpoAventuri in standul nostru C1 – la intrarea dinspre Izvor!

Adauga un comentariu