De ce PeApa.ro?

June 28th, 2010 Postat in magazin pescuit, Pe Apa


Poate ca este articolul cu care trebuia sa incep blogul ….
Primim diferite opinii despre brandul nostru, m-am hotarat sa asez in scris cateva argumente (nu neaparat ordinea este importanta) de ce iti place PeApa.

 

 


 

 
Asadar alegi  PeApa.ro pentru ca:

– avem preturi actuale si corecte
Suntem constienti ca pretul este un factor important in decizia de cumparare si tocmai de aceea garantam cele mai mici preturi. Pentru aceasta lucram direct cu importatorii pentru a va putea oferi cele mai bune preturi din piata raportate la conditiile oficiale de garantie! Actualizam preturile si stocurile in max 1-3 ore din momentul primirii de la importator. Am investit si dezvoltam in permanenta sistemul pentru a ne permite sa oferim stocuri si preturi permanent actualizate si corecte! Sigur, in ciuda eforturilor noastre pot aparea diferente intre stocul primit si cel real, dar in aceste cazuri punctuale, va asiguram de intregul nostru suport pentru a gasi impreuna solutia potrivita voua!

– prezentam produse de calitate
Credem ca echipamentul modern si de calitate ofera satisfactii si confort. Ca atare cunoastem si testam majoritatea produselor prezentate, iar pentru cele pe care nu am avut ocazia sa le testam personal, tinem cont permanent de parerile voastre colectate prin intermediul site-ului si nu numai.

– diversificam si innoim permanent gama de produse
Dinamica pietei de pescuit este cea care ne obliga, iar dupa cum ca si pescari suntem in cautare de noutati, idei, inovatii si invataturi, aplicam aceasta filozofie si magazinului nostru. Astfel produsele care nu se mai fabrica sau pe care nu  le mai aducem le stergem din oferta si le inlocuim cu produse pe care le vindem cu adevarat.

– urmarim atent fiecare comanda
Fiecare comanda plasata este preluata de un consultant PeApa.ro care se implica de la partea de informare si consiliere si pana la finalizarea din punct de vedere logistic. Avem o foarte buna relatie cu furnizorii nostrii ceea ce ne permite o atenta monitorizare a fluxului logistic si eventualele remedieri imediate.

– gandim parteneriate pe termen lung
Pentru ca stim ca fiecare client care a comandat cel putin odata de la noi are propria opinie si pentru ca o respectam si vrem sa invatam si sa ne imbunatatim sistemul cu fiecare comanda, am decis sa lansam un sistem de fidelizare. Suntem primul magazin online de pescuit, boating si outdoor din Romania care implementeaza acest sistem de carduri personale asociate fiecarui membru PeApa.ro.  Astfel valoarea fiecarei comenzi plasate este convertita intr-un sistem de puncte, sistem ce-l vom afisa in cel mai scurt timp

– credem ca viitorul este online (si credem ca online este mai comod)
Consideram ca odata ce am dovedit ca suntem seriosi si ne implicam cu atentie si profesionalism,  este mult mai comod pentru multi pescari sa gandeasca necesarul urmatoarei partide de pescuit de acasa sau chiar de la birou. Stim ca aceste lucruri se intampla si experienta ne confirma, si lucram permanent sa imbunatatim acest sistem.

– garantam returul produselor
Daca ai ales un produs, iar in momentul primirii coletului nu este livrat conform specificatiilor sau nu este cel potrivit comenzii tale, il poti returna fara explicatii in termen de 10 zile! Pentru a vedea politica de returnare a produselor click aici.

ne  place PeApa!
Am inceput magazinul online din foarte multa pasiune si in ciuda tuturor  directiilor de dezvoltare vrem ca aceasta latura sa ramana permanent, iar feedbackul vostru ne confirma ca suntem pe drumul cel bun!

Va multumim!

  1. 6 Rapunsuri pentru “De ce PeApa.ro?”

  2. Postat de Dragos la Jun 28, 2010

    Tineti-o tot asa! Ca tot veni vorba, niste Lake Fork, pe cand?

  3. Postat de vlad la Jun 28, 2010

    @Dragos multumim pt aprecieri si urari
    cat despre Lake Fork.. estimam ca cel tarziu in septembrie…(fie .. daca ma pui sa dau din “casa”) 🙂
    v

  4. Postat de robert la Jun 28, 2010

    In sfarsit dai si tu din “casa” o informatie utila. 😉

    Robert

  5. Postat de Dragos la Jun 28, 2010

    Asteptam. Piticul de pe creier nu ne da pace.

  6. Postat de vlad la Jun 28, 2010

    @robert… sigur, cu placere..dar pot mai mult 🙂

    @dragos..stiu ce inseamna “piticul”.. suntem mai multi care “le asteptam”

  7. Postat de Adrian la Jun 29, 2010

    Tineti-o tot asa.

Adauga un comentariu